Företagsflytt och Kontorsflytt. | Flyttbilen.se

Företagsflytt

Flytta ditt företag med oss

Under våra 50 år i branschen har vi hjälpt tusentals företag och myndigheter att flytta. Vi kör flyttar i hela Sverige men även i resten av Norden & Europa. God planering och ett bra förarbete resulterar i en snabb, effektiv och lyckad flytt.

 

Känn dig trygg med oss! Flyttbilen Borås AB kännetecknas av orden trygghet, säkerhet och effektivitet. Med det menar vi att vi ständigt utför arbete med utbildning av vår personal för att förfina vår flytt-teknik och vårt kundbemötande. Allt för att våra kunder skall vara nöjda och känna mervärde när de flyttar med oss.

 

Flyttbilen Borås AB kan hjälpa ditt företag eller organisation med allt från mindre interna omflyttningar till flytt av hela kontor eller verksamheter. En av våra styrkor är att kunna hantera flyttuppdrag med minimal påverkan på kundens ordinarie verksamhet, oavsett uppdragets storlek. Flyttbilen Borås AB kan erbjuda projektledning av hela uppdraget samt eventuell avveckling av överblivetgods.
Vid avveckling av gods kan vi bistå med bortskänkning till exempelvis frivilligorganisationer eller kassering. Har du behov av vår hjälp, kontakta oss för en kostnadsfri offert. Vid besiktningen/besök går vi igenom de behov ni har och utifrån det lämnar vi en offert på hela uppdraget.

 

Inget uppdrag är för stort eller litet.

Företagsflytt
 • Effektivt
 • Snabbt
 • Trygg partner
Stäng

  Kontaktuppgifter

  När vill du flytta?

  Från

  Till

  Övrigt

   Företagsinformation

   När vill ni flytta?

   Från

   Till

   Övrigt

    Kontaktuppgifter

    Period

    Önskad storlek