Magasinerings och lagertjänster, privat och företag. | Flyttbilen.se

Magasinering

Magasinering för dina ägodelar när du saknar förvaring

Då man ibland kanske flyttar till ett mindre hem eller ska resa utomlands en längre tid kan det finnas behov av att tillfälligt magasinera sina saker. Anledningarna är många och vi kan erbjuda er just den tjänsten.

Allmän information

Våra lokaler håller hög säkerhet när det gäller inbrott och fukt. Magasinet är larmat och godkänt av försäkringsbolagen. Vi använder oss av boxar vid magasineringen. Boxarna är 6-12 m³ stora.

Detta är viktigt!

Det åligger alltid kunden att hålla sin egendom försäkrad vid magasinering, det gäller oavsett vilken leverantör ni väljer. Det enklaste och kanske billigaste är att kontakta det försäkringsbolag där man har sin hemförsäkring tecknad för mer information. Ni kan också ringa oss så kan vi hjälpa er. Vi är ansvarsförsäkrade om vi mot förmodan skulle skada ert bohag vid hantering.

Magasinsutlämning

Magasinsutlämning sker vardagar mellan 08:00 och 16:00 (lunch 12:00-13:00). Bokning av utlämning måste dock alltid ske enligt överenskommelse. Vi har boxarna från 6 m³ till våra största boxar på 12 m³. Vi har även möjlighet att magasinera på pall.

Magasinering
 • Bemannat
 • Inga bindningstider
 • Säkert
 • Larm och godkänt av försäkringsbolag
 • Prisvärt
Stäng

  Kontaktuppgifter

  När vill du flytta?

  Från

  Till

  Övrigt

   Företagsinformation

   När vill ni flytta?

   Från

   Till

   Övrigt

    Kontaktuppgifter

    Period

    Önskad storlek